Welkom op onze website!

PERSONEEL

Bij ons bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar tijdelijk personeel voor uw koffiebar of voor uw koffiespeciaalzaak! Maar ook als u personele bezetting zoekt voor een koffie-evenement. Desgewenst leveren wij u turn-key oplossingen. Ook lunchrooms en banketbakkerijen of andere zaken met koffiecorner behoren tot onze doelgroep. 

U kunt ons voor kortere of voor langere tijd inhuren als Barista, als allround verkoopmedewerker of als (assistent-)filiaalmanager.

Onze medewerkers zijn SCA-gecertificeerd Barista en hebben meerdere jaren ervaring in hun specialisatie. Wij zijn bekend met HACCP regelgeving.

WORKSHOPS

Al sinds jaar en dag geven wij verschillende koffieworkshops aan particulieren en aan bedrijven. Onze leerzame en gezellige Barista workshops geven wij zelfs al sinds 2006! Voor groepen vanaf 4 personen kunnen wij aangepaste workshops verzorgen. 

Wij kunnen ook een training of workshop voor  u en uw personeel organiseren om zo vertrouwd te raken met het zetten van koffie op professionele koffiemachines.  

Zodat u een hoge kwaliteit aan uw gasten kunt garanderen!


ADVIES en DEMONSTRATIES

Niets moeilijker dan investeren in de juiste apparatuur. Of het moet het kiezen van de juiste koffie zijn. Over beide kunnen wij u advies geven en wij kunnen u ook bij de aankoop begeleiden.

Als onafhankelijk bedrijf kunt u ons ook inhuren voor het verzorgen van productdemonstraties bij klanten en bij wederverkopers.

Het is onze missie om elke klant een goede oplossing te leveren en zo nodig iets geheel nieuws te bedenken.